Citiraj:
Autor MAGARAC
Naravno da ih nisam ni pogledao kad je najnovija igra Dirt2.
http://www.hardocp.com/article/2010/...e_comparison/1
Evo puno detaljniji osvrt sa novim igrama i sa driverima u razdoblju od 10mj,. Sa zakljuckom da beta driveri nisu nista bitno umanjili perf grafe se u potpunosti slazem je sam kroz to razdoblje imal te grafe i izigrao sam ih posteno u svim novijim igrama.
Nemam ni neke potrebe gledat i citat razne recenzije i grafove za grafe koje poznajem jako dobro i isto tako znam da nema smisla borit se sa vjetrenjacama.
|
Ne vidim u čemu je detaljniji kad je testiran jednak broj programa, a što se starosti igara tiče, pa normalno da nisu unaprijedili performanse u igrama koje su tek izašle. Hint za vas koji ne znate kako ide izrada softvera: ATI ima 2 tima za izradu drivera i jedan već radi na 11.2 setu drivera
Istina je i da od većine izdavača dobiju primjerke igara i prije nego izađu na tržište, ali osnovna briga developerskog tima je da igre uopće rade kako treba kad izađu, a tweakanje performansi dolazi par mjeseci kasnije na red
A i na linku koji si poslao se vidi da su performanse generalno otišle prema gore oko 10%, što nije ni zanemarivo
Edit: umalo da zaboravim, Dirt 2 uopće nije testiran na linku kojeg sam postao, kako ti to čitaš uopće? Testiran je na linku kojeg si TI poslao, lol