View Single Post
Staro 18.12.2010., 19:24   #837
snob
Majo
Moj komp

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Ne da je ok nego je zvijer za tu a i za visu rezoluciju. Ima masti i hladenje za bar 20% extra perf. i po cijeni za koju se prodaju nove i polovne je jednako konkurentna kao i gtx 460, 68xx i gtx 470 Giga 0C i TF2.
Nakon sto sam procital gornji review moram reci da je 69xx po nasim cijenama fail, koliko god ne volim taj izraz. GTX570 OC za 600kn manje naprasi 6970 a u najmanju ruku je ista kao i 6970 OC. Tak da je kod nas definitivno high end best buy.
Kaj se drivera tice. Iz iskustva sa 58xx serijom znam da driver nece nista znacajno poboljsat, osim pokrpat par rupa i otvorit par novih. Jedino gdje je ati imao osjetne pomake su rezultati u 3dcmarkovima, ponajvise Vantage tak da mislim da bu i ovdje pravog pomaka bilo jedino u 3d11 ali tu ni Nvidia nije jos izbacila sluzbeni driver za 4xx i 5xx grafe.

Odlicno sroceno.
Drivere su izdali,svi testirali po novim driverima,i to je to.Ovo mi se cini isto kao i pomak od nvidie,male optimizacije na cipu,neke finese i to je to.Sto god rekli,nvidia je napravila odlican posao s ovim GF110,nadam se da ce ih ova serija malo dici na noge i da cemo sljedece godine konacno vidjeti novi,redizajnirani cip.Jos iscekujem GTX560,koja bi prema ovim cijenama i sve mogla biti cudo,ali vrijeme ce pokazati.Jos kad izda nvidia postene drivere,mislim da je to to,iako ce i ati pratiti u istom toku,mislim da ne moze opasno priprjetiti.Nadam se da ce i cijene lagano pasti kad se trziste iskristalizira i to je onda zbilja to,do sljedece serije .
snob je offline   Reply With Quote