Tema: Hard disk
View Single Post
Staro 20.01.2005., 21:57   #10
Cataphract
Premium
Moj komp

Cataphract's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Re: Re: Re: Re: Re: Hard disk

Citiraj:
Originally posted by Bubba
No o ovome cu reci slijedece. Nije problem sto covjek _ne zna_, nego sto _ne zna_ *!postavit pitanje!*. Vjerujem da ces se sloziti samnom da za kvalitetan odogovor treba kvalitetno pitanje, a na njegova pitanja _nemoguce_ je dati konkretan odgovor.
oprosti što se miješam u vašu raspravu, no ne slažem se s tobom. pristup ti je potpuno kriv, vjeruj mi na riječ. nisi pomislio da *ne zna* postaviti "kvalitetno" pitanje upravo zbog činjenice da *ne zna*? kada ti netko dolazi s pitanjem, pusti ga ti ispriča sve što želi i saslušaj ga do kraja. ne prekidaj ga niti ga napadaj nakon što je završio. ako si iole dobar slušač i imaš iskustva u radu s korisnicima, u njegovoj priči ćeš zamijetiti nešto što bi ti moglo pomoći u rješavanju njegovog problema. ne možeš od nekoga tko *ne zna* očekivati kvalitetno postavljeno pitanje, jer da zna postaviti kvalitetno pitanje, znao bi i sam riješiti taj problem.

uostalom, ako ti je početno pitanje threada *smiješno* i uzeo si startera na dnevni red, kako to da ti moj odgovor na njegovo pitanje nije smiješan i zašto nisi mene uzeo na pik?
Cataphract je offline