bogdaj!
jutros se probudio i krenuo si upaliti komp da pogledam što ima novoga na internetu i tako. upalio ga ja na gumbić i otišao se dolje umiti te po šalicu kave na brzinu dok se podignu Windowsi.
vratim se ja natrag, ekran je crn, a iz kompa se čuje neki čudan zvuk (tk-tk-tk-tk-tk-tk-tk), kao da se resetira ili nešto toga tipa (da ne velim da škljoca) u intervalima od oko pola sekunde.
ugasim prekidač napajanja otraga i ponovno ga upalim da bi se ista stvar dogodila. sada pokušavam pritisnuti gumb (power on), ali ništa...pokušavam ga držati, ali opet ista stvar.
iz četvrtog ili petog pokušaja pritisnem gumb i držim ga, te se tada računalo podiže, teko da ne znam kaj da si mislim.
otprilike mi zvuči kao da sprijeda negdje se čuje to škljocanje, ali ne mogu odrediti gdje jer nisam imao vremena prije posla. sad ne znam jel se to čuje hard disk (on je sprijeda), jel možda neki kontakt na prednjoj ploči malo spoyeban.
jel je netko možda imao sličan slučaj pa da zna o čemu se radi ili ima neku teoriju? pitam da znam što da tražim kad dođem doma.
hvala unaprijed!