View Single Post
Staro 16.12.2010., 06:30   #80
Prcko Prcić
Banned
Moj komp

Datum registracije: Sep 2010
BUG pratim od prvog dvobroja, jerbo je tema bila pc igre, naknadno nabavio prijasnje brojeve. BUG je vec imao temu o overclocku, ne sjecam se u kojem broju, ali uglavnom u jednom od prvih. Lijepo je bilo objasnjeno kako premjestiti jumper na pentiumu da bude jaci, sa finom tablicom. Tako sam ja i prvi put zavukao ruku u kuciste i prebacio jumper na soyo ploci i moj pentium 120 je radio na 133. Bio sam zahvalan BUG-u na tome i osjecao sam se pametniji citajuci ga, a upijao sam sve clanke kao dijete kojem das igru. No onda su odjednom postali bahati, poceli pljucati po citateljima koji su im slali pisma i upite, razina znanja o tehnologijama im se smanjila i jednostavno sam ih, sa dolaskom interneta, prerastao i prestao kupovati, a poceo se informirati na internetu. Smatram da bilo tko sa znanjem engleskog jezika nema nikakve potrebe za takvim oblikom informiranja u danasnje doba. I ne samo da nema potrebe, vec, kao sto se vidi iz prilozenog, moze dobiti krivu ili netocnu ili nepotpunu informaciju. Ovakvih osvrta na BUG, kakav je Razer napisao, moze biti na stotine, iz svih podrucja informatike. Necu ulaziti u strucnost ostalih casopisa, ali vjerujem da ce i njih vrijeme pregaziti, kako ljudi postaju sve vise informaticki osvjesteniji.
Prcko Prcić je offline   Reply With Quote