View Single Post
Staro 16.12.2010., 01:40   #874
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Ajmooooooooooo.....u qrc
kao sto rekoh,u mojem 15-godišnjem stažu odlaženja na utakmice,uvijek ista priča.... navikoh,tragedija nije.

Samo me zanima dal bu itko od onih 30 iljada šupaka na slijedećem kolu protiv dragovoljca...... odgovor znamo svi. Mrzim tzv purgere i iste takve dinamovce....

Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
I to.
Ali ako nisu sposobni dat gol PAOK-u doma pred punim stadionom nek se....
Pun stadion bio ni približno nije bio veceras,ti si bar mator kaj biblija,sjeti se Partizana,to ja zovem punim stadionom

Citiraj:
Autor Bravo Pregled postova
Sad b.b.b mogu nastavit štrajk
.
Nastavili bi ga ovak i onak..... iako suneki navijali kontra Dinama,ja sam bio za,protiv svojih nemogu,pogotovo ne za nekakave kvazi pravoslavce. Štrajk se nastavlja do slijedećih izbora,onda ćemo vidjeti kaj bu bilo Dotad jazavci po forumima,tzv internet huligani imaju prednost,oni kaj nisu na 2 gostovanja bili a briju da su popili svu pamet svijeta ako se pronađeš među njima,svaka ti vala dala

Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
Razocaran sam jer je bio pun stadion, ljudi su se dosli smrznut za DINAMO, a oni odigraju nikak.
.
Ne,ponavljam mada to izazvalo danju reakciju.... ljudi NISU došli zbog Dinama već zbog PAOK-a i nekakvog mitskog prolaska u europsko proljeće napumpanog og tzv "novinara",tu i tamo neki zbog obleke. Da su ljudi tu zbog Dinama,bilo bi ih 30.000 na svakoj utakmici. Argumenata sinko dalje nemaš,svaki koji daš se ovdje kvalificira kao "trollanje" S time da razjasnimo,svaka čast onima koji su i prije išli na istok i zapad i oni koji i sad idu,isti oni koje vidim ispred Maxa i Royala i s kojima se svaki puta pozdravimo..... takvih,po statistikama čistim,mnogo nema....

Vaha: Bunker od armiranog betona se ne probija kontroliranim rizikom.... ne nego ti:

a) nemaš pojma
b) nemaš momčad
c) kombinacija obadvoje s tim da te mamić(ne,nezaslužuješ prezime s velkim slovom,želim ti brzi infarkt) nadojio s idejama kak buš igro ligu prvaka slijedeće godine a upravo se sprema prodaja 3 najveće zvijezde(zakapareno,provjereno,moguća odgoda do ljeta)....

Zadnje izmijenjeno od: trouble. 16.12.2010. u 02:11.
trouble je offline