View Single Post
Staro 10.12.2010., 22:28   #417
Ziiky
Premium
Moj komp

Ziiky's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Opet ja Da li je moguće ispod filmovi u glavnom izborniku dodati gumb Dokumentarci da mi oni budu odvojeni od filmova? I kako se to napravi, ako je moguće.

Neradi mi više RSS, išao sam zamjenit, i obrišem onaj izvor od xbmca, i stavim od net.hra za probu al mi neradi. Upisao sam njihov link na oba ona mjesta, pretpostavljam da sam trebao nešto drugo upisat il?
Moguce je dodati svoj izbornik, mozes ga dodati di god hoces. U podizbornike glavnih izbornika ili kreirati glavni izbornik imenom dokumentarac.

Imas dva nacina. I opisati cu ti postupak kod Transparency! skina

1.
Sada cu pretpostaviti da znas BAREM neke OSNOVE pa cu ti brzinski opisati proceduru. Ako nebude islo sacekati ces dok ne slozimo tutorijale. Znaci udjes u VIDEO izbornik (ako ga ne vidis, enejblaj ga u postavkama) i tamo dodas novi folder u kojem su tvoji DOKUMENTARCI/add source. Samo dodaj folder, nemoj mu pridruzivati scraper. Posto ti se taj folder pojavi unutar liste, desni klik na foder, i dodaj ga u favorite. Sad izadji iz svega van iidi u postavke settings/skin settings, nanesi mis na lijevi bocni rub/menu.
Ovdje kreiras sve svoje costum izbornike i svi se kreiraju na isti nacin.

Omoguci CUSTOM 1, BUTTON LABEL-dodaj ime koje zelis, pod favorite otvoriti ce ti se favorite izbornik u kojem bi, ako si prijasnje korake sve tocno odradio, trebao vidjeti onaj svoj folder sa dokumentarcima. Dodaj ba i to je to. Tu ga mozes dodati da ti se diraktno otvara iz tog izbornika ili mozes kreirati neki svoj izbornik pa sve ostalo dodavati u podizbornike. Skontati ces cim ugledas liste. Isto tako dodajes sve addone u favorite ili custom menije.

2.
Drugi nacin je u sustini veoma slican prvome. Razlika je jedino u tome sto folder ne dodajes unutar VIDEO izbornika nego unutar FILE MANAGERA.
Znaci, udjes u FILE MANAGER na nacin da pomocu kursor tipki/strelica naneses izbornik na SETTINGS pa desna strelica da ti se otvori podizbornik.
Na popisu bi trebao imati FILE MANAGER, udjes u njega. To ti je klasican browser. Koristi lijevi ekran, imas ADD SOURCE na popisu .... dalje je sve isto kao kod prvog prikaza. SAd ovisi, ako zelis dokumentarni folder imati na popisu pod video izbornikom koristi prvu opciju, ako ga ne zelis onda koristi drugu opciju dodavanja costum izbornika.

Mozda zvuci komplicirano, ali je u sustini krajnje jednostavno.

CPU: Intel™ i5@3,0GHz & CM Hyper EVO 212+
MBO: MSI Mortal
RAM: Crucial DDR4 8gb
GPU: Gigabyte GF GTX 1050 ti
HDD: SSD 128gb + WD blue 1TB
RW: LG
MON: Acer 24"
CASE: Antec Fusion Remote Max
PS: Fortron 550w modular
KB+MICE: Logitech™ K800 illuminated & G500
NAS: Synology 210j WDred4TB
HEADPHONES:Bluedio t3 plus BT

TV: Philips 55pus7805
REC: DENON x1600H
ZVUČNICI: Q Acoustics = QA3050i, QA3010i, QA3090i
SUB: SVS PB1000
MEDIAPLAYER: CoreELEC @ BeeLink GT King

Ziiky`s HTPC (some kind of it) ... LINK na topic

Trenutno ništa ...

Moje njuškalo

Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom
Ziiky je offline   Reply With Quote