View Single Post
Staro 10.12.2010., 13:27   #18
Venomgamer
Premium
Moj komp

Venomgamer's Avatar

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
Autor mirdaVG Pregled postova
Da li si možda zapisao serijski broj prošle matične? Pitam te zato jer sam i ja imao sličnu situaciju. Naime odnio staru Asus P5K-E Wifi/AP na reklamaciju (direktno na MSan) jer nije butala te nakon 2 tjedna dobio poziv da mogu doći po novu ploču (taman se tada preselili u Rugvicu). Doma sve spojim i sav sretan upalim komp kad ono banana tj. venilatori se vrte ali nema butanja. Mislim si , probao sve ponovno spojiti jer su sve ostale komponente bile ispravne (i to nekoliko puta) i ništa. Odnesem ponovno ploču na reklamaciju da vidim šta će biti, ali sam si prije toga zapisao serijski broj. Dva tjedna nakon dobijem poziv da je garancija uvažena i da mogu doći po novu ploču. Kod preuzimanja ploče prvo što sam napravio je pogledao serijski broj kad ono isti broj . Uglavnom da nejdem u detalje, moguće je da su nešto zeznuli u servisu jer nebi im bilo prvi put. Probaj ploču spojiti kod nekog drugog, ako nemaš šalji opet na reklamacije, ali ovaj put zapiši serijski broj ploče.
Vidis to mi nije palo na pamet,da su mi vratili istu.....,nisam upisao serijski broj
Venomgamer je offline   Reply With Quote