Citiraj:
Autor mirdaVG
Da li si možda zapisao serijski broj prošle matične? Pitam te zato jer sam i ja imao sličnu situaciju. Naime odnio staru Asus P5K-E Wifi/AP na reklamaciju (direktno na MSan) jer nije butala te nakon 2 tjedna dobio poziv da mogu doći po novu ploču (taman se tada preselili u Rugvicu). Doma sve spojim i sav sretan upalim komp kad ono banana tj. venilatori se vrte ali nema butanja. Mislim si  , probao sve ponovno spojiti jer su sve ostale komponente bile ispravne (i to nekoliko puta) i ništa. Odnesem ponovno ploču na reklamaciju da vidim šta će biti, ali sam si prije toga zapisao serijski broj. Dva tjedna nakon dobijem poziv da je garancija uvažena i da mogu doći po novu ploču. Kod preuzimanja ploče prvo što sam napravio je pogledao serijski broj kad ono isti broj  . Uglavnom da nejdem u detalje, moguće je da su nešto zeznuli u servisu jer nebi im bilo prvi put. Probaj ploču spojiti kod nekog drugog, ako nemaš šalji opet na reklamacije, ali ovaj put zapiši serijski broj ploče.
|
Vidis to mi nije palo na pamet,da su mi vratili istu.....,nisam upisao serijski broj