Citiraj:
Autor Venomgamer
nista ,odustajem ako je neko zainteresiran za zamjenu dajem ovu plocu ,ima 2 god garancije,kupljena je u protisu,ako je i neispravna u sto sumnjam pod garancijom je + bfg 8800 gt ocx grafu.
Mjenjam za maticnu i 4 gb rama
|
Da li si možda zapisao serijski broj prošle matične? Pitam te zato jer sam i ja imao sličnu situaciju. Naime odnio staru Asus P5K-E Wifi/AP na reklamaciju (direktno na MSan) jer nije butala te nakon 2 tjedna dobio poziv da mogu doći po novu ploču (taman se tada preselili u Rugvicu). Doma sve spojim i sav sretan upalim komp kad ono banana tj. ventilatori se vrte ali nema butanja. Mislim si

, probao sve ponovno spojiti jer su sve ostale komponente bile ispravne (i to nekoliko puta) i ništa. Odnesem ponovno ploču na reklamaciju da vidim što će biti, ali sam si prije toga zapisao serijski broj. Dva tjedna nakon dobijem poziv da je garancija uvažena i da mogu doći po novu ploču. Kod preuzimanja ploče prvo što sam napravio je pogledao serijski broj kad ono isti broj

. Uglavnom da nejdem u detalje, moguće je da su nešto zeznuli u servisu jer ne bi im bilo prvi put. Probaj ploču spojiti kod nekog drugog, ako nemaš šalji opet na reklamaciju, ali ovaj put zapiši serijski broj ploče.