Citiraj:
Autor Shockre
e momci, aj mi recite ak bi ja sad poceo igrat wow, znaci nikad ga nisam igro, sta mi sve treba? nisam skuzio na koji nacin se to krece igrat ako se krece sad kad su vec 3 ekspanzije vani.. jel mi dovoljan normalan wow il moram nabavit i sve ekspanzije odma? i jel se ispalti kupit acc od nekog kom se neda vise igrat il da novo kupim? znaci ja bi kreno od 0, nebi iso igrat sa necijim likom u slucaju da kupim acc od nekog jer mi to nema smisla posto nisam nikad igro to.
puklo me nes, vise mi na vrh glave fps-ova i sveg ostalog sta sam dosad igro, pa reko da probam ovo.
|
Drugim riječima, što je kolega htio reći, ako počneš s običnim wow-om, možeš doći do lvl 60, nemaš bloodelfa i draneia, ideš u instance samo na stara 2 kontinenta, što naravno rijetko tko radi, s burning crusade možeš do lvl 70, dobivaš 2 nove rase, novi kontinent, ali opet to je "zastarjelo", sa The Wrath of the lich King ideš do 80, šta je još aktualno pošto nemaju svi love za Cataclysm, novi kontinent dobiješ, novu klasu (DK), i onda na kraju imaš Cataclysm, lvl 85.. I to ti je više manje to.. Da ideš početi sve isponovo, hmm... Treba dosta $. Zato puno sreće s tim