Nakon mjesec dana stigne meni maticna sa servisa nova,priznali garanciju sve 5 stara je bila neispravna,priznata garancija ,ja presretan jedva cekam, sve spojim i dogodi se ista stvar kao sto je bila sa starom.
Stvarno sam vec lud.Ocito je da je moja greska jer nemogu dvije maticne biti neispravne.
Spojim u kuciste ,svi jumperi su i na ovoj a i na staroj bili na svom mjestu,ukljucim u struju i odma se svi ventovi zavrte,muka mi je dosla,pa zar moguce da sam toliko glup da to nemogu spojiti,jedino sto me moze utjesiti je nada da je nesto od mog hardvera nekompatibilno,mozda napajanje .............mema,neznam,
Slozim sve izvan kucista i ne vrte se ventovi kad ukljucim struju,reagira na gumb za paljenje,upale se svi ventovi ,hard se cuje da radi ali nista se ne dize crn ekran!
Sad mi nije jasan taj servis: ako je stara maticna bila ispravna zasto su mi onda priznali garanciju i dali novu, mislim nisu ljudi u servisu toliko blesavi ili mozda jesu?
Ocito nesto radim krivo,ali kako sam onda svoju maticnu 5 puta vadio i uspjesno sve spajao

Princip je isti jedino je kod asusice lakse spojiti pw i reset switch i hdd led i pw led,zato sto se dobije jedan jack di se to sve ukljuci prije nego ide u maticnu...............