Da napišem i ja svoje iskustvo sa Linksom.
Prije nekih mjesec dana kupio sam kod njih LG LED monitor. Djelatnik mi je fino objasnio da LG priznaje reklamacije ako se u roku od 3 dana pojavi mrtvi ili stuck pixel. Rekoh ok, super (i mislim si da nije vrag da će se meni pojavit). Dođem doma, spojim, sve fino radi. Navečer se vratim doma sa predavanja i vidim da imam zeleni stuck pixel.
Sljedeći dan ih nazovem i objasnim situaciju. Na to mi odgovore da neka zovem distributera i da to riješim s njim. Ok, nazovem njih, oni mi kažu da neka to riješim tamo gdje sam kupio.
Na kraju sam otišao do Linksa i tamo im sve objasnio. Rekli su mi da će to idući dan pregledati serviseri i nakon toga zamijeniti. Zovem ja idući dan i čujem da njihovi serviseri nisu mogli naći taj pixel i da si mogu doći po monitor. Dođem tamo i tražim da mi pokažu monitor. Čim su upalili monitor vidio sam da je taj stuck pixel i dalje prisutan.
Dečki su blenuli i šutke mi donijeli novi monitor.
Što je najzanimljivije prije toga su me uvjeravali da su četvorica njihovih servisera gledali pol sata po monitoru i da nisu mogli ništa naći.
Malo mi je bezveze što to nisu odmah mogli napraviti, nego su meni priuštili dodatan trošak. Ali, eto na kraju su se ponijeli korektno i ispričali se.
Valjda ubuduće neće biti problema.