View Single Post
Staro 04.12.2010., 18:14   #6664
Rebbit
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2007
evo malo i mojih preporuka hajmo rec, buduci da sam ih pogledo brdo u zadnje vrijeme bit ce ih vise

22 bullets
dobra ideja za film, ok film, vise manje se radnja vrti oko osvete a osvetama je najmanje ispunjen film.. inace dobar film za pogledat.

Bad lieutenant
Nisam nista spektakularno ni ocekivao od Cage-a, ali cist solidan film sa dobrom radnjom koja se događa kroz cijeli film bez nekih polusatnih izljeva dosade...

Deception
Dobar film za ubiti večer

Inception
opet dobar film za ubiti par sati hehe, nesto malo novije, jedino mi se ne svidja sto uvijek faking sve uspijeu sva 4 levela događanja filma ali oke, ipakj je to film

Iron man 2
puno kiča i bljestavila, malo akcije... cijeli film se sprema fajt izmedju ove dvojice i onda kad se dogodi traje 2 minute... lejm...

Machete
akcijski treš koji me iznenadio jednostavnoscu rjesavanja sukoba (cap cap il metak u glavi u drugoj sekundi sukoba) ali nista vise..

Napoleon dynamite
mnogo glup i retardiran film, ili ce vam biti super odlican smjesan ili ce te reci "ubit cu onog tko me nagovorio da ovaj shit gledam", treceg nema

Red
dobar akcijski filmic, nista spektakularno ali svidja mi se prica, od brusa nisam nista ekstra ocekivao buduci da mu je ovo bio standard shootout ali mi se dopala uloga j.malkovicha... sve u svemu vrijedi pogledat...

Vengeance trilogy
sympathy for mr vengeance
dobar film za pogledat ako volite realnost jer prikazuje sto su sve ljudi sposobni uciniti kada se radi o njihovim zivotima i zivotu njihovih bliznjih, po meni jako realan film vrijedan gledanja... ne pruza neku ekstra zabavu zbog svoje realnosti ali zbog poucnosti se isplati gledat..

Oldboy
isto kao i gore, ali uz dosta zapetljanu radnju... uglavnom, sve preporuke

sympathy for lady vengeance vam je nastavak iz trilogije,ali taj film nisam pogledo ali ga samo navodim da znate sto skinit ako vas zanima sve zajedno u paketu

The losers
dobar akcijski film za zabavu

The A-team
dobar akcijski film za zabavu, po mom nema bas veze sa thrilerom al oke..

The American
meni mnogo dosadan film, nemojte ga gledat pred spavanje i slicno

The oxford muredrs
dobra radnja, dobri glumci, svidja mi se zapetljanost i non stop se nesto događa i sve u svemu preporuka da ga pogledate ako vec niste

The social network
cist ok informativan film za pogledat, meni ne bas previse zabavan...

Let's go to prison
solidna komedija za pogledat i nasmijat se..

Milf
komedija, ali malo vec klasicna do bola, sve ono0 sto smo vec naucili jedino u igri nisu mlade droce nego starije milfare

survive style 5 plus
zesce zaheban film koji ima vise prica, medjutim jos ga uvijek nisam skuzio

Mesrine 1, mesrine 2
i jedan i drugi dobri filmovi za pogledat u jednoj veceri...
ne svidja mi se jedino kada dodje do akcije, krene se znaci radnja događat i onda se prekine scena i krene ono sto je bilo poslije te akcije, bez ikakvog prikaza neke zesce akcije, da ima te prikaze obadva filma bi bila jako visoko rangirana za gledanje

Lenovo Thinkpad T14
Logitech MX Master 2S
Logitech MX Keys

Galaxy S23+

Rebbit je offline   Reply With Quote