Ocjene su u prosjeku visoke jer uglavnom komentiram filmove koji su mi se svidjeli, uz poneku iznimku.
The Devil's Rejects
10/10
Izvanredan mi je. Prije bih ga svrstao u akcijski nego horor. Meni dosad najbolji film o serijskim ubojicama, odlična režija, upečatljivi likovi, dinamičan od početka do kraja i potpuno bolestan. Mislim da bi Tarantino prodao dušu da može snimit ovakav film
Shutter Island
7/10
OK, ali ne vidim ništa posebno u ovom filmu. Da je izašao prije 10 godina možda. Ovako nakon filmova tipa Identity, High Tension i sl. bio mi je malo predvidljiv.
Inception
8.5/10
Za ovaj film bi vjerojatno trebalo ovoriti posebnu temu. Svidio mi se, ali vjerojatno sam nakon svih hvala imao prevelika očekivanja pa sam primjećivao sitne nedostatke koje inače ne bih. A i diCaprio mi nekako ne leži. Film
je inteligentan i intelektualno zahtjevan, rekao bih pomalo pretenciozan, i pored toga dosta dug, pa nije za gledati ako ste umorni. Dojmljivi vizualni efekti i glazba (možda malo prenametljiva).
The Cell
8/10
Dosta dobar SF-ić s J. Lo. Dobra zlokobna atmosfera. Gledao sam ga par puta, i Inception me podsjetio da ga spomenem, jer se radnja dijelom odigrava u umu.
Dark City
8/10
Ovaj film još više podsjeća na Inception. Radnja na momente neuvjerljiva, ali opći dojam je vrlo dobar. Glumi meni osobno draga Jennifer Connely.
Zwartboek
10/10
Izvrsna ratna drama s dosta napetosti i akcije. Verhoeven u svom najboljem izdanju.
Equilibrium
7/10
Neloš film koji uspoređuju s prvim Matrixom, što po meni ipak ne zaslužuje. Ne baš pretjerano uvjerljiv, ali ako ništa drago mi je vidjet Balea i Beana, mada nisu imali prilike puno pokazati.