03.12.2010., 17:41
|
|
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Autor murina
Onda idemo. Nešto rezervne robe u ruksak i gazi. Baš me zanima kako je gore na 300m 
|
Citiraj:
Autor Vuco
Buraz i ja bili jučer na Sljemenu, išli po Kustošijanskom makadamu. Najveća pogreška u životu. Prošli 1/3 makadama, lagana kiša počela, odlučili da idemo nazad doma, a onda je počela patnja - mečava, vjetar, bljuzga na tlu. Došao doma smrznut (noge i prsti su mi bili mrtvačko plavi, grozan osjećaj). Tak da mi je dosta bilo ići kad je vrijeme li-la. Nek je 3 dana lijepo vrijeme i onda idem srednji dan
P.S. Timski softshell nije ništa pustio, rukavice su bile malo mokre, no s obzirom koja nas je kiša dole dočekala, dobro je. Shvatio da si moram nabaviti i waterproof i windstop bicke neke, te srediti nekaj sa cipelama, jer mi ove SPD osim što mi se noga smrzne od vjetra (gamašne sam vidio po 70ak kuna), puštaju vodu kod cleatova.
|
I ja sam uronio danas, ima mjesta po maksimiru gdje je voda dubine 15ak cm a ne kuži se uopće, staneš i propadneš.
Tako da sam nazad puno brže išao nego kad sam tamo jer su mi isto prsti na nogama počeli odumrijevati.
Vratit ću one pedale sa "kavezom" i vozit u svojim bakandžama ubuduće.
|