Inception
4/250 na imdb?! No way! Kao i svi razvikani filmovi koje smo toliko dugo čekali opet sam se razočarao. Predugačko, predosadno i preglupo za moj ukus. Uglavnom, matrix (koji mi isto nikad nije posebno sjeo) na kvadrat. Ako posjedujete doma plazmu od 2 metra i 13.1 5000W sistem gledati. Hvalite ga koliko hoćete, no ovo je po meni samo gubljenje vremena.
Ocjena 5/10
Winters Bone
Lagano, lakše, najlakše. E takav je i film. 95 mukotrpnih minuta. Mislim razumijem da je film spor, ali da se ništa ne događa za to vrijeme... Mislim mogao je trajati i 30 minuta. Jako jako loše, a i cura je nakon 15 minuta znala kraj filma. Ja sam bio optimist pa sam očekivao drugačiji kraj i barem kakav takav zaplet. Jedina scena ostala u sječanju je rezanje ruku na jezeru, sick. NE GLEDATI osim ako ste jako umorni i volite zaspati uz TV. NE GLEDATI!!!
Ocjena 2.5/10
Scott Pilgrim vs. the World
Iako je početak filma obečavao, ostatak je osim vizualno odličnog i zanimljivog filma ništa više nego prilično naporan mortal kombat koji kaže da je komedija, a mislim da sam za cijelog filma nabacio samo jedan smiješak. U moru filmova svakako osvježenje, šteta što nije sve zajedno ispalo malo bolje. Za ubit vrijeme OK, ali po meni ništa više od toga.
Ocjena 5/10
Soul Kitchen
Veliko iznenađenje, odlična njemačka komedijica sa vrlo jednostavnom pričom, ali zato vrlo gledljiv film. Definitivno preporuka!
Ocjena 7/10
Heartbreaker
Sasvim solidna francuska romantična komedijica. Večina toga je već viđena u stotinama sličnih filmova, šteta što kraj nije malo bolji i što sam film nije još više dorađeniji. Za opustit se dušu dalo.
Ocjena 6.5/10
Easy A
Iako je na trenutke davalo nadu u dobar film, radi se o običnoj teen komediji u maniri glupe nam Amerike. Sve već viđeno, na trenutke zabavno, ali kako god, izbjegavati.
Ocjena 5/10