Tema koja me je bas navela da ovdje nesto na glas propitam sebe i ostale, a ujedno ne radim tamo preveliki OT.
Citiraj:
Autor Renesis
sto se tice puteva biciklom, ove P7-C lampe na najslabije daju i vise nego dovoljno svjetla za voznju po cesti, a pri tome se navodi vrijeme trajanja od preko 8 sati.
|
Molim najte se sad smijati. Voznja u recimo 05:15 ili 05:30h do Sljemena via zvijezde i Ksavera je nesto najogavnije sto se moze odvoziti po pitanju osvjetljenja. Ne, nije problem za glavnu upaljenu frontalku koja mi fino cisti prikaz vec sama cesta. Posebno kad ides preko lisca/smeca i kojecega. I kad tako naletim na psece govno, onda je moj uzas neopisiv. Jednostavno sam upropasten dok odvozim do prvog miniwasha i taj uzas isperem. Stati na govno je moj kriptonit da mi se kompletno upropasti dan. Pagansku srecu stajanja po istom rado darujem drugima - ja bih rado propustio, hvala lijepo.
Sanjam imati nesto na dnu vila da mi dole ispere samu cestu, ali tako jasno da sam 100% opusten da ne mogu stati na taj uzas. Kojekakvih sam planova imao, ali nikad to sprovesti u akciju. AMD-ova Xenonijada mi je bas ponovo probudila zelju. Samo gdje naci nesto tako malo, elegantno i da je u isto vrijeme Bethlehem?
Postoje monstrumi
ovakvog tipa, ali, tko je god vidio kako to ruzno izgleda kad ides nekome u susret... blago receno agresivno i ne svidja mi se. Glavni lamperu imam i zadovoljan sam, ali htio bih nesto dole na vilama da precizno ispire put ispred kotaca. Znam, neobicna zelja, ali zasigurno nisam jedini tega naumio.
Hvala