View Single Post
Staro 17.01.2005., 02:21   #8
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Da me netko ne bi krivo shvatio program loše broji primljene poruke ali dobro broji poslane ... sada kontajte da na jednu poslanu ja primam u prosjeku oko 4 to je negdje 20000 poruka ili oko 275 komada dnevno (ulaz + izlaz). To napomena da nebi bilo zabune ... meni komp je inače upaljen 10 - 15 sati dnevno ...

Inače što se tiče kompa za "server" ... ne trebam vam overkill. Iz iskustva za 20 usera vam je dosta Pentium III 600+ MHz sa 512+ MB RAMa i 500GB+ diskova, neka grafa tipa ATI RagePro 64/128, bez tastature, bez monitora, bez miša ... nama je sličan komp sasvim dovoljan da osim što je gore 500GB+ svega i svako malo netko nešto gleda i prčka po tome da se i istovremeno vrti dedicated server za Call of Duty UO i dedicated server za Rune: Halls of Valhalla, TeamSpeak, ... dnevni promet kroz server je prosječno oko 15 GB i sve to radi pod WinXP SP2 i uredno administrirano da se zna ko šta može i ne može (kolko se to može pod XP SP2) ... evo ovaj zadnji "server" je sada Up Time 30 dana i sutra bum ga moral rušiti jer ga oće upgredat nekom intelovom pločom sa intelovom mrežom i PIII na 1GHz jer ko nije im dosta ova 600tka jer nekad dosegne i 85% upotrebe ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote