View Single Post
Staro 17.01.2005., 01:52   #7
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Originally posted by MasterX
ajde BD priznaj javno koliko primljenih i poslanih poruka preko mreze imas otkako si reinstalirao windowse...
RealPopUp kaže da sam od zadnje instalacije Windowsa 16.10.2004. do danas 16.01.2005. primio : "RealPopup received 328882 and sent 5478 messages since installation." Sada uzmimo da je 70% toga besmislica i da je 30% nekaj ko "važno" i da je to poslano u obliku SMSa to bi bilo preko 35.000 kn. Mislim ne bi ljudi sve to baš SMSali ali karikirano, mreža se isplatila ... dodamo li tome internet (liijepo je imat na telefonskom računu stavku internet 1,5 kn pa slijedeći mjesec 5,5 kn pa prekidući 3kn a on line si skoro svaki dan 0-24 ... sada zbrojite odlaske na LAN party (benzin, pakiranje i raspikiravanje) koji su 4-5 puta godišnje u blizini ... ovako kikaš kad god ti se da ... mislim totalne luzere smo u mreži osposobili da sada kada odu na poso di su glumili glinene golubove, sada su oni predatori a svi ostali lovina praksom do savršenstva

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote