View Single Post
Staro 24.11.2010., 00:33   #2
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
kao prvo - naslov ti je katastrofa . prije bi rekao da imas (po naslovu) problema sa zvukom, i pogotovo ce biti lako naci ovu temu, ako itko bude u slicnoj situaciji kao ti i koristio trazilicu.

nego, resetiraj bios, mozda ti je iskljucena mrezna. ako W7 nista ne prijavi od novog hardvera prilikom prvog paljenja nakon resetiranja biosa, pogledaj u device manager da li stoji sto neinstalirano, ili kao unknow device. ili ako nema mrezne nigdje - mozda je jednostavno krepala. grmilo nedavno u blizini, dok si (ako si) imao spojen komp na router?

ili ti mozda sve radi, ali ti neki od programa blokira izlaz na net. kakav AV program, firewall, virus ili slicna gamad...... uglavnom, ako si tesko pratio sto sam napisao, bit ce sreca ako rijesis problem, i sam sebi cestitaj .

Burko je offline   Reply With Quote