View Single Post
Staro 23.11.2010., 08:24   #2602
riceburner
SCSI Freak, deda :P
Moj komp

riceburner's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
@Rice
Ventilatori su 92mm. :P
120mm je kod napajanja?
Imao sam Chieftec. Kemijao sam i upotrijebio maštu. Dva 92mm na bočno pušu po diskovima ( diskovi nikada nisu prešli preko 35 stupnja i niti nisu utjecali na CPU ) Za ispuhivanje neka ti ostane 120mm.
Jedino me malo zabrinjava napajanje. Pošto vidim da ti fali HD naponski priključak i teže ostvariti maštu.
Negdje sam vidio da tražiš preporuku napajanja, probaj uvijek pogledati da li ima dovoljno priključaka i ne treba ti neko bijesna wattaža ( gledaj 400 - 500W ). Više manje ima tržištu kvalitetnih napajanja.

Možeš npr. u Chipoteku nabaviti naponske priključke i prispojiti u cijelom kabelu.

120mm je ispod napajanja i iza procova, a jos jedan mali 80 je iznad napajanja, cijeli stroj ima pun k kila, 11 diskova je unutra i tesko ga mi je micat...
ovo za sata diskove mi se svidja, to si bum nabavil...
napajanje je uzasno tesko nabavit kod nas, lab2000 i asbys uglavnom nemaju na lageru puno za birat i ak imaju to su hot swap napajanja koja mi ne trebaju i ako imaju non hot swap cifre su vece nego kaj celi stroj vredi, a opet kemijat s obicnim napajanjima za stolne piceke mi se nece...

riceburner je offline   Reply With Quote