Citiraj:
@ Dak1lla - mogao si to malo bolje poslikati da se vidi cijela unutrašnjost u jednoj slici, koliko par rupa znači za slaganje kablova, divotica, nikad nisam došao do toga da zapilim malo svog bivšeg Chiefa
|
Budem, cim sredim josh neke sitnice, ovo su najbolje slike koje sam uhvatio u hodu, dok sam radio mod. Bome sam se napatio dok sam izbusio te 4 rupe na chifu, bez dremela
Citiraj:
Što se tiče farbe po slikama mi se čini da neće baš dugo ozdržati da se ne počne ljuštiti, pretpostavljam da si sprejom farbao?
|
Da radi se o spreju, islo je u tri sloja onako fino, i susilo se to 3 dana, ali problem je bio taj sto me sjebala refleksija na tavanu, tj. sjena od lampe, pa se vidi malo cudno, iako one tri mrljice bi trebale svijetlit pod UV lampom, koju na kraju nisam nabavio pa sam ugurao plave u zamjenu.
Citiraj:
Kako si pričvrstio ovaj Scythe s prednje strane? Ne izgleda mi baš fiksirano.
|
Hehe, Scythe je na mjestu.
Citiraj:
Autor GetRight
Jel to samo meni neobično kako je okrenut vent na procu?Više bi mi bila logika da puše prema ventu na zadnjoj strani kućišta.
|
Jedino se u taj polozaj moze montirati Noctua s kit-om za AMD koji dodje s njome, ali sva sreca pa su i oni to skuzili i napravili upgrade kit, koji ce mi doci kroz tjedan dana.
Izgleda kao da napajanje smeta, ali nije, mjesta ima taman
P.S. Za koji dan ce mi doci sleeving za kablove, pa da na kraju to izgleda kako spada.