View Single Post
Staro 22.11.2010., 23:14   #857
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Protis Pregled postova
+Duzina trajanja servisa ne ovisi o nama. Ne znam na sta mislite sa slankom 5. i ZOZP. Mi nismo proizveli te komponente niti mozemo garantirati da su ispravne, garantiramo da smo isporucili robu kakvu smo dobili od proizvodaca a proizvodac garantira ispravnost i jamstvo putem ovlastenih servisa u koje mi nosimo sve reklamacije ili ukoliko kupac zeli moze i on odnesti direktno u servis, na zalost desilo se da je memorija ispravna i ukoliko na servisu potvrde isto poslat ce novu memoriju. Nadam se da ce to sto prije rjesiti na Vase zadovoljstvo.
Članak 5. definira, kao i mnogi drugi članci ZOO i ZZP, obvezu trgovca prema kupcu, ne proizvođača (koji najčešće ni nije pravna osoba u RH) ni uvoznika / distributera / servisa. Zato kupca ni ne mora interesirati tko je servis, gdje je i ostalo, iako je to možda brže.
Citiraj:
Autor Protis Pregled postova
kupovanje na daljinu znaci da ste narucili preko interneta i uplatili i da smo poslali paket overseasom, ako ste dosli u trgovinu to onda nije kupovanje na daljinu jer ste imali priliku vidjeti uredaj koji ste kupili
kod kupovanja na daljinu mozete vratiti proizvod u roku 7 dana i pisani zahtev i ukoliko je sve orginalno zapakirano dobit cete novce nazad na racun i mi ne naplacujemo nikakvu proviziju za to, za sada je bilo 2-3 zahtjeva i sve smo rjesili prema zakonu
Kupnju na daljinu definira način kupnje, ne način ili lokaciju preuzimanja robe.