Citiraj:
Autor Bezecinho
ma išlo bi to neš pod kompenzaciju, mene bi došao oko 3k, moram ga otić vidjet, ak mi nebi pasao lako ga prodam... Bitno mi je da se naplatim, ovako il onako...
|
Probaj saznati koji su djelovi gore. Iako, sama rama sa shockom bi sigurno išla za 2000-2500kn, pa čak i u ova vremena kad nitko nema love.
Citiraj:
Autor Doom
@Vuco:
Ima Intersport i u Dubrovniku samo im je ponuda nikakva, imaju dva skupa modela a sve ostalo po narudžbi.
Gledao sam uzet neki Nakamurin model ali prijatelj kaže da ih slabo sastavljaju, Nakamura je ako sam dobro razumio Intersportov brand a ne specijalizirana marka.
|
Pa vidi šta imaju po narudžbi. Nakamura je za 1000kn imala 2 koplja bolju opremu nego ovaj FUJI, a rama kao rama - malo je teža i to je to. Nakamura i Genesis su generičke rame, a Intersport ih je kupio i stavio pod svoje. Inače, kad stave popuste zna se naći odličnih bicikla po super cijenama.
Velim, Nakamura dolazi sa barem Acera opremom i boljom vilicom (koliko kod XCT ili XCM zvučao loše, bolje je od ZOOM 3 puta valjda), dok je FUJI sa Tourney ili čak nižom (ako to uopće može). A ono što je najvažnije, Nakamura i Genesis imaju rame rađene po standardima MTB-a. Znači, ako nešto pukne, moći ćeš naći zamjenu u bilo kojem dućanu sa biciklističkom opremom.