View Single Post
Staro 15.01.2005., 00:47   #15
Tooma
Premium

Tooma's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Citiraj:
Originally posted by Rivi
S dužnim poštovanjem Tooma, ali Word i Excel su mi sasvim zadovoljavajući programi. I nemoj zajebavat ljude s tim prekrivanjem bijelim kvadratićima, a cijeli problem riješiš u tri klika mišem. Pa nismo mala dica.
Koju alternativu za navedena dva programa mi imaš ponudit? Vidio sam ono Corelovo sranje. Bar meni.
rjesenje s bijelim kvadraticem nije bila moja ideja nego san je samo podrza kao originalnu

a sto se kvalitete microsoftovih proizvoda tica evo ti usporedba - ja vozin yuga 45 81. godiste i sta sada meni neko ima srat o necem drugom kad je meni yugo posve zadovoljavajuci

da li ima boljih od worda ili excela - odluku cu ostavit ljudima kojima je usporedjivanje posao (it novinari) ali samo probaj u google upisat "i hate microsoft" pa ces vidit koliko ima ljudi koji su nezadovoljni microsoftovim rjesenjima

zato sto nema boljih rjesenja velikim je dijelom kriv microsoft i njegova monopolizacija i ubijanje konkurencije

i pada mi na pamet nas monopolist t-com - znaci li da je on dobar samo zato jer nema boljeg?

asti jesan se raspisa
aj pozdrav
Enermax 460w, eg465ax-ve(g)fma
Gainward GF4 Ti4200 (260/520 MHz)
2x256MB Corsair TwinX512-3200C2
2xSegate Baracuda 80GB sata (Raid 0)
2x IBM Deskstar 40 GB
Pioneer DVD+-RW DVR-107D
Cretaive Live Player 5.1
bolje zivit pet dana kao kralj nego jedan dan kao prosjak
Tooma je offline   Reply With Quote