View Single Post
Staro 12.11.2010., 21:20   #18
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
MS napajanja su srot, nema veze bilo novo ili izvadeno iz cetvrtog kucista u kojem je radilo. ne znam sto tocno ne razumijes, moze otici preko noci, a da je prije toga radilo 5 godina ko' bebica.

preporuka - riskiraj 100-150 kuna i kupi minimalno LCpower ili Xilence (novo je ispod/oko 150 kuna), ili "jaci" brand tipa fortron/chieftec/gigabyte/itd. ja sam si recimo zganjao AOpen od 300 i 350W za jako ok paru, jer sam znao da su FSP group, no necu ti dalje pricati jer nemas pojma o cemu pricam (bez uvrede), samo kazem - da se naci posteno napajanje.

inace kod ovih srot napajanja nije problem sto ona rade/ne rade, nego je najveci upitnik sto ce se dogoditi kada krepaju. hoce se zapusit, samo prestat radit ikako, hoce pustiti koju iskru, hoce bacit koji previsok napon pa spaliti maticnu/graficku/hard.......... ili opcenito srati sa naponima, pa lagano klat najcesce kondenzatore koji ce s vremenom biti za zamjenu.

btw da, i ja sam prije nabavke kompresora jednostavno sve raskopao u dijelove (komponente), fino onaj uski kist za farbanje (koji nikad nije koristen za bojanje ), i fino svu prasinu s njim skidao, ispuhivao cisto snagom pluca itd....... ali nije to to, ne mozes ti napraviti posao toliko dobro kao sa kompresorom nikako, preporodio sam se s njim. u najmanju ruku mozes otici sa kucistem do prve benzinske, i tamo di se provjeravaju gume pistolj u ruke u opleti. jest da je malo neugodno i dosta smijesno, ali ti ces posao obaviti .

Burko je offline   Reply With Quote