Citiraj:
Originally posted by Cataphract
ako krenemo od ispravne pretpostavke da je bas najobičnije sranje, samo uništava kvalitetnu glazbu, te služi samo za privlačenje pozornosti dolazimo do jasnog zaključka kako nikome nije potreban toliko jaki subwoofer. logika nalaže da je za ugodan i ne stresan rad na računalu, zdravlje hard diska važnije od "osjećaja basa". moja preporuka je da to njesra makneš negdje gdje ne smeta i ne uzrokuje rondanje kućišta. no ako voliš da ti bubrezi, džigerica i gušterača skaču amo-tamo dok slušaš scootera ili dj bobo, kupi kvalitetnije kućište s gumenim podlošcima koje se neće tresti kao sadašnje. ili to ili kupi pola kile lema, lemilicu u ruke i zalemi sve kaj misliš da ronda.
|
MA covjece mislim da se varaš, doživljaj nije isti s basom i bez,znam to jer sam slušo mjuzu na Creative zvučnicima od 2 W RMS i to više od tri godine .....
A komp počne zujat kad glazbu slušam glasnije ,ono malo kad mi dođe

,inače ga ne držim na tako glasnom jer bi oglušio za tjedan dana a osim toga zaboli glava nakon sata vremena slušanja glazbe s full basoom,inače slušam na minimalcu al me živcira kad ga oderem da počne zujat....
Teško da ću odredit gdje zuji jer je komp također u "kutiji" i sam čujem s prednje strane kak sve zuji a u ostalom , bas pegla krajem tak da sumnjam da ga budem našo gdje zuji.....
Možda plastika(ona sranja što idu na prazno mjesto gdje bi recimo trebo ići CD)