View Single Post
Staro 14.01.2005., 16:03   #1
hrca
...(=_o)...

hrca's Avatar

Datum registracije: May 2004
Hard disk -dal ga ovak mogu sjeb**

E ovak imam zvučnike sa subwooferom od 15 W RMS i držim ga u stolu (između lijeve i desne unutarnje strane stola,"kutija" od cca. 0.5 m3) i na taj način mu se dodatno(u manjoj mjeri al opet...)pojača zvuk subwoofera,možda sam u krivu ali barem ja imam takav dojam....
E sad kad razvalim zvučnike od nekih 60% do 100% jačine počne mi se tresti kučište(stoji s lijeve strane od subwoofera i dijeli ga sam jedna daska) od kompa,ne da odskakuće u susjednu sobu al se počne trest limarija(ili nešt drugo?????) na njemu i sve zuji
Pa me sad zanima dal bi na ovaj način mogo sjebat neku komponentu?npr. hard disk jer znam da nije baš otopran na udarce ,baš i nisam uvjeren da je taj subwoofer dovoljno jak da razvali hard disk al da budem siguran jer mi nije fora kupovat novi i ponovno skupljat programe,filmove,mp3-ice i ostale gluposti na njemu....
Ak kompu ne može biti ništa jel mi onda netko može pomoći kako da sredim limariju da ne zuji jel me živcira a ne želim subwoofer stavljat negdje drugdje jer kad se nalazi negdje na otvorenom u sobi(čitaj:kad nije u stolu) nije isti osjećaj basa
hrca je offline   Reply With Quote