Pozdrav ekipi !
Pa evo ovako. Postupio sam po vašem savjetu i malo pročačkao po routeru. Tu mi se čini da je sve u redu. Enkripcija je u wpa-psk i tkip-u i u routeru i asus adapteru. No ma čini mi se da se nismo dobro razumijeli. Ja konekciju adapter-router a i vezu na internet imam ko što kaže mala ikonica dole u uglu very- good. Ali nešto drugo mene muči a to su postavke na internet exploreru(konekcija). Account na outlook- expresu je postavljen kao i na ovom drugom compu dok ovaj drugi od T-coma za modemski ulaz 077100000 mi predstavlja problem. Gdje i kako ga postaviti jer kako god ga pišem u čarobnjaka za int. vezu kod klika na explorer i outlook exp. dobijem onaj karakterističan zvuk od dial-up veze a pošto tel. kabel nije uključen u konačnici imam grešku ili upozorenje da ne može pronaći server pop3 od t-coma. Muči me taj ISP. Koji, kako, i gdje jer se razlikuje od winxp. Ako onu opciju - never dial a conection iskopčan kako je to i na ovom drugom compu imam odmah grešku i tako u krug. Brojevi, brojevi, katastrofa. Blažena automatika, ukopčaj pa nek sam radi. Ma nadam se da ćemo to riješiti. Oslanjam se na vašu pomoć
Pozdrav