View Single Post
Staro 13.01.2005., 21:17   #42
Ivan_1
Premium

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Originally posted by giga
Zar mislis da bi na mom kompu islo sta bolje nego na tvom? Kakav uopce komp imas?
Mislim da na ni na tvom kompu nebi bas islo glatko. Pa kaj nisi isprobavao ako imaš emulator? slab je moj komp za to: VIA KT333 ploča, AMD XP1700+, FX5700LE, HDD Maxtor 60GB, 1x 512MB DDR 333 RAM. . Emulator za ps2 je još uvijek u razvojnoj fazi tj. ne emulator nego pluginovi koji još uvijek nemaju dovoljno opcija za podešavanje kvalitete a i bugoviti su. Evo usput našao sam isječak sa pcsx2 stranice o biosu:

BIOS(Basic Input Output System).In drop down menu you will find your bios image,if you have one and have put it in the selected bios folder.Note that the only LEGAL way of obtaining a bios is dumping it from your OWN Playstation 2 console.DO NOT ask where to get the bios in the PCSX2 forum,because it's against the rules.That's because the ps2 BIOS is a copyrighted material of Sony and that makes its' distribution illegal,meaning NGemu could get in trouble if it was found out that we were supplying people illegaly with bios files.Refer to this section of the FAQ for finding out if your bios image is valid or not. (možda to nisam trebo napisati, ali mi ne govorimo o tome, kakav bios...što je to?:confused:

Jos nesto,nemojte koristiti Bios verziju SCPH10000 jer je pre star, pogotovo ako koristite PCSX2 verziju 0.7 nekompatibilnost sa emuliranjem memorycarda i jos neki bugovi, verziju SCPH39XXX je najbolje imati.
Za one koji žele znati vise, sve informacije su vam na [url]www.pcsx2.net što čekate, čitajte, proučavajte, budite u toku ako vas interesira. Nemoram ja sve... a ni nemogu, nemam uvjete.
Ivan_1 je offline