View Single Post
Staro 08.11.2010., 19:22   #1
Piksa
Premium
Moj komp

Piksa's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Prime95 gasi komp

Imam probleme s kompom zadnjih par mjeseci. Počelo je s povremenim gašenjem monitora na par sekundi (2-3sec), zvuk je i dalje išao, samo se zacrnilo i ponovo se vratila slika.
Sad se to dešava na način da kad igram, slika se smrzne na 2 sekunde, onda se ekran zacrni na 10-ak sekundi, (zvuk ide) i onda se opet vrati u normalu. Crasha mi se skype, firefox, random igre, ili me baci na desktop ili mi se pojavi BSOD. Kad ne igram, komp radi super, skidam nekad po par dana, niti jedan restart, sve prođe bez problema.

Testirao sam diskove s HD tuneom, nema grešaka. Grafičku sam testirao s 3D markom, vrti od početka do kraja bez problema. Memoriju sam testirao sa memtestom86, isto mi nije bacio nikakve greške.

Onda sam probao sa Prime95 i tu je došlo do problema. 3 puta sam probao odvrtit test i nije prošlo ni 5 minuta kod svakog testiranja prije nego se komp ugasio. Nikakav error, nikakav txt file ne pronalazim kasnije, jednostavno se komp ugasi u sekundi i kraj.

Zanima me di bi mogao biti problem i u kojoj mjeri? Dal je proc ili ploča? Koji još test da probam?
Svaki savjet je dobrodošao.
Piksa je offline   Reply With Quote