View Single Post
Staro 08.11.2010., 18:43   #1
Konfuzija
Registered User

Konfuzija's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Exclamation Udario sakom u laptop

Evo ovako pobjesnio sam neki dan na sestru i umjesto u stol udario sakom u laptop srecom bio je zatvoren... ili ipak ne

uglavnom ja mislim da mi mi neradi hard s obzirom da dobivam ovu poruku na crnom ekranu

"SMART Failure Predicted on Hard Disk 4: WDC WD2500BEVS-60UST0-(S1)

WARNING: Immediately back-up your data and replace your hard disk drive. A failure may be imminent.

Press F1 to Continue"

i najradije bi ga opet sakom jer opet mi neradi nakon sto stisnem F1 i kao najveci neznalac za komp molio bi ako mi mozete pomoci gdje mogu nabavit novi hard drive u splitu ili u zg. ako mi mozete omogucit nekakvi link. Ovu su mi specifikacije :

Windows Vista Home Premium with Service Pack 1, AMD Turion X2 TL-60 Dual-Core Mobile Processor, 17.0" diagonal WXGA+ High-Definition BrightView Widescreen Display (1440 x 900), NVIDIA GeForce Go 7150M (UMA) with up to 1071 MB Total Available Graphics Memory, 3072 MB DDR2 System Memory (2 Dimm), 250 GB (5400RPM) Hard Drive (SATA), LightScribe Super Multi 8X DVD±R/RW with Double Layer Support, and 802.11b/g WLAN & Bluetooth. Dimensions: 15.16 (L) X 11.22" (W) X 1.65"(H); weight: 7.7 lbs.