sad am baš pokrenuo xpadder,da vidim kako da ti napišem,u donjem desnom kantunu imaš brojeve za profile.odabereš recimo 4,napraviš konfiguraciju,nakon toga u gornjem desnom imaš kako da nazoveš profil(npr po igri) imaš oznaku diskete to znači da sejvaš profil,a pokraj imaš ikonu od ključa tamo biraš profile koje oćeš koristiti,izabereš profil i onda minimajz prije toga te pita oćeš sejvati profil kojeg otvaraš,ako već imaš neki kojeg si to tad koristio,sorry na opisu ali pisanje sastava mi nije jača strana,
ideš na stranice od xpadder-a pa na njihov forum,tamo ima gotovih profila,evo sad išao i vidih da nisam logiran a razlog je šta moraš ipak donirati dolera za xpadder,tako da sam ja bio odustao jer itako konfiguracija nije problem
Svi znamo da je Thomas Edison proizveo električno svjetlo i električni sustav za opskrbu domaćinstava, da je Gugliermo Marconi smislio radio i George Westinghouse sagradio prvu hidroelektranu… Svi znaju te "činjenice", ali nisu u pravu. Čovjek koji je sanjao ove stvari i izumio ih jest
NIKOLA TESLA