View Single Post
Staro 07.11.2010., 21:05   #1
plavica
Registered User

Datum registracije: Nov 2010
Win 98/2000/Me i bežična veza

Pozdrav,

Već sam se umorio od traženja po internetu jer ne mogu nigdje naći ono što me trenutno zanima pa molim vas za pomoć.
Naime, imam prijenosno računalo HP Pavillion sa Windowsima 98/2000/ME. Imao sam dial up vezu sa internetom i sve je bilo O.K. dok nisam instalirao ADSL i router ZyXel od T-coma. Imam i drugo računalo sa XP-om i bežičnom spajanje i tu sve funkcionira. Htio sam i ovaj sa Windowsima 98 isto postaviti na bežičnu komunikaciju i instalirao sam USB W-LAN adapter Asus WL167G. Uspio sam nakon mnogo pokušaja upisivanja tih brojeva IP.SSSD. itd i dobio sam u donjem uglu ikonu, mali kvadratić i do njega malu plavu lopticu sa crtama, crnim i plavim točkama što je pp veza sa internetom. Snaga signala je 85%, a link 100% očitano na konekciji u seting up-u. I to je sve.
Tada počinje problem jer ne mogu na internet. Ne znam koje podatke upisati u internet option – connection. Malo se razlikuje od Win XP i to me zbunjuje. Svi pokušaji prestaju sa upozorenjem na grešku ili iskopčavanjem sa routera....

Pitanje glasi, da li uopće mogu na Internet sa ovakvim laptopom koji ima Win 98 i bežičnim adapterom ili ne.
Ako mislite da mogu, molim vas za savjet kako to učiniti.

Hvala!

Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 08.11.2010. u 09:41. Razlog: Postove ne pisati u Wordu
plavica je offline   Reply With Quote