View Single Post
Staro 07.11.2010., 09:13   #6946
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Laksa varijanta (nije cijeli tulum) je da krenes po 57ici i nakon ona dva povezana dropa uz cestu krenes desno cestom (100-200m) do velikog zavoja od 180st., tu ces vidjet s desne strane klupice i s lijeve nekakvu stazu (obiljezenu), a ti trebas ici izmedju prema zicari - staza nije oznacena. Drzis pravac i nakon 50ak m se otvara strmi makadamski put, a cinit ce ti se da tu nema nicega. Pratis stazu i na jedinom krizanju skrenes lijevo i dodjes do onih stupova nakon kojih biras hoces na Gipsovu ili desno na singletrack.

Originalni tulum pocinje dosta visoko, krenes po 57ici i mislim da se predje jedanput cesta i onda treba paziti skretanje s desne strane na HPD-ejku (ima oznaka na drvetu)...eh sad, posto sam samo jedanput tuda prosao ne sjecam se tocno kako ide staza dok ju jos jedanput ne ponovim, uglavnom treba paziti i pogoditi spojku na dio opisan iznad - nije da se bas vidi iz prve.

Ta ruta jako je zanimljiva, samo se treba paziti onog dropa kojeg sam poslikao prosli tjedan kad me frend tuda odrufao - na slici jos izgleda voziv, ali nije...osim s DH bajkom i kompletnom zastitom tijela.

Razmisljam si da probam danas pogoditi taj originalni tulum.

@Murina
Vrijeme jos nije definirano, mislim da bi najbolje bilo negdje oko podneva, ali ne iza 13h (start s usponom od stracare)...tako da pedaliramo laganini i komotno, kise ne bi trebalo biti.

Zadnje izmijenjeno od: Nik. 07.11.2010. u 09:23.
Nik je offline   Reply With Quote