View Single Post
Staro 07.11.2010., 01:59   #6944
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor elvis again Pregled postova
Jebate vuco - bilo pa proslo. Vidis kaj se dogodi covjeku nakon 3 mjeseca sjedenja u stolcu.
Neznam kaj me zjahalo, hladan znoj i refleksi ko da sam proslu noc strusil litru šlijve.
Ja sam nika pustil da ne ne ceka svakih 100m uspona. Kad je nik zbrisal se stanje malo popravilo i tu sam malo gural i malo vozil bajk do izvora. Tek tam sam dosel k sebi nakon 10 minutnog umivanja onom mrzlom vodicom.
One dve serpentine sam jos odgural i to je to. Naravno za sav taj veliki trud nagrađen sam padom na negdje polovini staze br. 9. Mogu ja krivit i lisce i korjenje ali kad mi bajk zaprijetio padom jednostavno se nisam imao snage izvuc neg sam se sam pustil. Nis strasnoga, razbijen lijevi lakat i veca masnica na lijevom boku.
Uf, 9-tka je grda kad se padne, jer jer brza staza, a zna naići kamenje ili korjenje ili neš petog. Nadam se da nije ništa grdog. A znam koliko lišće može pokvariti užitak spuštanja
Kad ozdravim, idemo ponovno skupa gore , a mislio sam jednom napraviti i ovakvu turu kao što je Nik uradio, po Žumberku. Dobro, to pričam već godinama, ali hej - jednom bude

Uostalom, ti dolaziš iz Sv. Nedjelje, nije baš da si 5min od trga
Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
@Vuco

S Avid Bleed Kitom kupljenim kod Alesa za 30EUR-a.
Set je vrlo kvalitetan i odlicno opremljen.
Nije mi zao para (uz povrat poreza izadje 182kn...iako ja nisam povratio porez ).
Ma dobro, ja sam zaboravio napomenuti discobrakes prije, barem što se tiče bleed kita. Ovo nije loša alternativa
http://www.discobrakes.com/?s=0&t=4&c=78&p=810&

Nego, Nik, ti si postao pravi maher za staze. Daj mi reci, gdje se skrene (tj.spusti) po cesti da se dođe do djela koji se zove "tulum" kad se ide po 57-ici ? Murina je nešto pričao da ste išli, ali mi smo se spustili tada desno od Gipsove staze (tj. na križanju za Gipsovu, otišli smo desno na kombinaciju 55-57 staze).