Citiraj:
Autor elvis again
Jebate vuco - bilo pa proslo. Vidis kaj se dogodi covjeku nakon 3 mjeseca sjedenja u stolcu.
Neznam kaj me zjahalo, hladan znoj i refleksi ko da sam proslu noc strusil litru šlijve.
Ja sam nika pustil da ne ne ceka svakih 100m uspona. Kad je nik zbrisal se stanje malo popravilo i tu sam malo gural i malo vozil bajk do izvora. Tek tam sam dosel k sebi nakon 10 minutnog umivanja onom mrzlom vodicom.
One dve serpentine sam jos odgural i to je to. Naravno za sav taj veliki trud nagrađen sam padom na negdje polovini staze br. 9. Mogu ja krivit i lisce i korjenje ali kad mi bajk zaprijetio padom jednostavno se nisam imao snage izvuc neg sam se sam pustil. Nis strasnoga, razbijen lijevi lakat i veca masnica na lijevom boku.
|
Uf, 9-tka je grda kad se padne, jer jer brza staza, a zna naići kamenje ili korjenje ili neš petog. Nadam se da nije ništa grdog. A znam koliko lišće može pokvariti užitak spuštanja

Kad ozdravim, idemo ponovno skupa gore

, a mislio sam jednom napraviti i ovakvu turu kao što je Nik uradio, po Žumberku. Dobro, to pričam već godinama, ali hej - jednom bude
Uostalom, ti dolaziš iz Sv. Nedjelje, nije baš da si 5min od trga
Citiraj:
Autor Nik
@Vuco
S Avid Bleed Kitom kupljenim kod Alesa za 30EUR-a.
Set je vrlo kvalitetan i odlicno opremljen.
Nije mi zao para (uz povrat poreza izadje 182kn...iako ja nisam povratio porez  ).
|
Ma dobro, ja sam zaboravio napomenuti discobrakes prije, barem što se tiče bleed kita. Ovo nije loša alternativa
http://www.discobrakes.com/?s=0&t=4&c=78&p=810&
Nego, Nik, ti si postao pravi maher za staze. Daj mi reci, gdje se skrene (tj.spusti) po cesti da se dođe do djela koji se zove "tulum" kad se ide po 57-ici ? Murina je nešto pričao da ste išli, ali mi smo se spustili tada desno od Gipsove staze (tj. na križanju za Gipsovu, otišli smo desno na kombinaciju 55-57 staze).