Pozdrav svima, da ne otvaram novu temu jer imam slićan problem,prije par dana usred igranja igrice pojavilo se mnoštvo tockica na ekranu nakon ćega me vratilo na desktop gdje me docekala nekakva error poruka od ati-ija, tipa nešto se poremetilo pa su promjenjeni settingsi ( nemogu se tocno sjetit),kad sam se opet vratio u igru tockice su i dalje bile tu i ekran se smrza. nakon restarta i ucitavanja windowsa ekran se zacrnia. nakon par puta sa istim rezultatom desktop se napokon pojavia ali je pc bio totalno usporen,nekako sam uspia napravit system restore i nakon toga sve je opet normalno radilo. nakon toga updatea san drivere od graficke,medutim nakon toga kad sam usao u bilo koju igru pojavile su se opet tockice i lomljenje slike na par minuta a nakon toga sve se smirilo i sve je radilo kako treba. par dana sve je bilo uredu medutim danas opet tjekom igranja igre slika se izblesirala kao i prije te se nakon minut-dva opet smirila. prema vecini postova sta san cita sve upucuje na to da je graficka pocela umirati, al me zanima jel slucajno moze biti problem do cega drugog,a uz to i jel mi moze netko preporuciti neku graficku do 1500 kn? trenutno imam ati radeon sapphire hd 4850 512 mb. unapred hvala na pomoci