View Single Post
Staro 03.11.2010., 12:07   #148
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Citiraj:
Autor Garro Pregled postova
Čuj, nemoj se ljutiti, ali ako igraš Fallout tako da razgovore preskačeš i sve rješavaš sa mecima...onda Fallout jednostavno nije igra za tebe.
Ma nemoj

Citiraj:
A ako ti je igra prelagana, uvijek imaš Hardcore mod.
Stoji objasnjeno u onom mom spoileru iznad (citas ga na vlastitu odgovornost) sta jos moram napravit prije harcore moda, ali doce i on na red

Citiraj:
Sada, što je točno falilo gameplayu F3 ne znam, meni je bio sasvim ok (dobro, i dan danas mi fale F1/F2 turnovi, ali to je samo moja nostalgija...)
Gamepley i sve ostalo mi pase, ali u Falloutu 3 sam trebao naviku na sve (u odnosu na brainless pucacine odigrane do tad) dakle nije bila kritika, vec napomena da sam odma startao s igrom umisto da 1-2h proucavam sve opciju u PIP boyu, S.K.I.L.L.S.e, sve perkove, divim se V.A.T.S. sistemu itd.

Citiraj:
Inače, uzmi Explorer perk, onda mislim da ćeš vidjeti koliko si lokacija obišao, odnosno nisi.
Max cap level dosegnut pa cu lako na netu pronac neku od mapa i usporedit - nije moguce da sam bas toliko lokacija promasija (dobija sam nekakav general bounus za preko 75 otkrivenih lokacija )

Pomelo mi sig -.-
Drvoje je offline   Reply With Quote