View Single Post
Staro 02.11.2010., 22:51   #6892
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Izgleda da ipak nisam normalan, ne vidim krasan put nego blato. Dotrščina me odgojila Nije se ni Destro bunio. Idem sad pogledat youtube, uz večeru sam samo par zanimljivijih djelova pogledao jer sam žurio

Down hill Pa ni pedale ne vrtim

SlowMo svoje glupe face u panici - neprocjenjivo Kidam se od smjeha. 60fps, ja zijevam i čudim se, a lišće lagano pada sa onog jadnog stabalca

Ne ide mi skroz glatko HD video na ovoj mojoj kanti, morati ću ga malo srediti jer znam da je prije išlo.

Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
Znaci part2, vrijeme 3:05, tu skrenuti lijevo i nizbrdo, a ne ravno u kaljugu pa onda jos par puta kroz blato - sad znam kuda ide taj put
http://slike.hr/slike/f/fail_71eb5.jpg

Jutros sam dobio nove novcate deore shiftere iz Pule, kaže čovjek noviji model. Još kočnice i 180 rotore i to bi trebalo biti to bar do proljeća. Ovih dana ću ipak napraviti tablicu troškova, možda otvorim i garažu na DB-u

Citiraj:
Autor tech Pregled postova
Ali da smanjiš ovo puhanje vjetra, dahtanje() i ostale nepogode nađi mali komadić spužve i naljepi ga na mikrofon od kamere.

Treba malo eksperimentirati ali zvuk je puno čišći.
Nema tu pomoći. To šta se čuje su pucanja grana, udaranje lanca i slično. Prebučno je da bi se neki čisti zvuk dobio. Poslušaj njega kako se slabo čuje kad vrišti u vožnji, a udaljen je 30ak cm od mikrofona

Zadnje izmijenjeno od: murina. 03.11.2010. u 09:04.
murina je offline   Reply With Quote