View Single Post
Staro 02.11.2010., 22:20   #13
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
http://www.youtube.com/watch?v=aQFrl5rpXMg&feature=related#t=02m29s

Citiraj:
Autor krešo Pregled postova
Hm, pa ne znam bas. Svaka ima svojih mana, mene kod X6 smeta sto se ne moze podici, a i ona dva kotacica nekako previse budu u oci
Meni su potichi pun pogodak, a sama asocijacija je i vise nego jasna

Citiraj:
Autor krešo Pregled postova
S druge strane, daje dobar osjecaj na tipkama i ima vise korisnih tipaka. Kad bi kupovao, bio bi tezak izbor izmedju njih dvije.
Ne mogu o tome do kraj suditi jer nisam tipkao Gigabajticu. Ali sama platforma dizajna od X6 je daleko profiliranija po pitanju osmisljenosti. Ali i dalje mislim da trebas dopisati komentar na Lambo jer ako smo Eksperti, onda moramo tako i primjecivati stvari oko sebe, kaj ne?

A i necu da Điđa pomilsi da smo svi obicni potrosaci koji ne vide dalje od otpakirane kutije. PCE tu mora biti ozbiljan i nemilosrdno sitnicav.

Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Sad pitanje je da li su dizajner(i) zaluđeni lambom, ili je netko mislio da će uspjet ostvarit neku suradnju pa su krenuli u izradu, a na kraju se ispostavilo da od te suradnje ništa, ali su pustili prozvod van jer je već bio gotov.
Problem je vjerojatno ako ne i sigurno u prici Asus - Lambo koji su imali vec kucnu suradnju, a moguce da to traje i dalje kao oblik promocije. Samo tim vise je nejasno zasto inzistirati na kopiji skupe chuke koja nema ime? Netko je lose napravio posao u istrazivanju i pustio (ocigledno) kucnog dizajnera da se zaigra vise nego ima smisla u auto asocijaciji.

Ali dobro.
Visage je offline   Reply With Quote