View Single Post
Staro 02.11.2010., 22:04   #1
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Sapphire OC Utility - "TriXX"

I tako se ja danas krenuo se malo zabavljati s overclockingom Sapphirki (HD 6850 i HD 6870) kada ono skužim nema voltage controla, GPU limit (taster) ide na smiješno niske cife (MSI AB, a i ostali), baš pravi déjà vu početka overclockinga s prvim verzijama HD 5000 serija.

Otišao ja tako malo proGoogleat situaciju sa Sapphirkama po tom pitanju, kad ono, vidim da su se ekipa na LegitReviews.com dočepala nečeg zgodnog.

TriXX datira još od davnih dana, ali sa sad već poduljom stankom. Očito je i Sapphire skužio da nisu dovoljno "in" ako nemaju svoj vlastiti OC utility. Ništa loše pritom ne mislim, naravno, the more the merrier i say.

Pravila igre su sljedeće; ako se želite tako reći "legalno" dokopati ovog programa, morati će te se prijaviti na tzv. Sapphire Select Club (SSS) te pritom registrirati svoju HD 6850/6870 grafičku karticu kako bi si omogućili downloadanje dotičnog programa, a i uz druge koje kakve pogodnosti. Ako vam se ništa od svega toga navedenog neda raditi, slobodnoga ga skinite putem ovog linka.

Uživajte!
Matth€w je offline   Reply With Quote