View Single Post
Staro 02.11.2010., 13:31   #6495
BladeRunner
Type R
Moj komp

BladeRunner's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Ne samo da se mogu pogubiti, već su u stanju do sutra svima pričati kak je film sranje i da ga treba izbjegavati - samo zato jer oni nisu skužili pol % radnje. Imaš ljudi koji se pogube u epizodi (bilo koje serije) od 45nm, a Inception bude im došel ko svojevrsni test inteligencije. Većina ih "danas" tak i tak filmove gleda samo da ih pogledaju i da ih prekriže s popisa. S tim da u ovo doba hiperprodukcije, privatnih trackera i konstantne "strke i panike", ljudi nemaju vremena na miru pogledati dugometražni film, pa se na prvi znak dijaloga dužeg od 5min, automatski premotava radnja na sljedeću akcijsku scenu. U kino se ide da se visi u okolnim kafićima u krugu Branimirove ili se luta bespućima Evenju Mola.

Kasnije i pod pretpostavkom da su film uopće pogledali do kraja (a ne prekinuli na pol i otišli updejtati status na Fejsbuku), im je film tak-tak i ništ posebno.
Da ne spominjem da su takvi prvi na ovoj i sličnim temama, kad se daju preporuke kaj gledati, a kaj zaobilaziti.

The Social Network, Inception i Scott Pilgrim vs. the World su definitivno jedni od najboljih filmova ove godine, ali većina ljudi s moći zapažanja u rangu javorova stabla, bude uredno posrala svaki od njih i usput ostalima zgadila spomenute filmove. Čisto zato jer ih ne budu ili nisu u stanju skužiti, a kamoli da odvoje ~2h i pogledaju ih kak spada - bez smetnji, drqnja po mobitelima s nervozom i nestrpljenjem (ne jer im je film tolko dobar i napet, nego jer ne mogu dočekati kraj kolko im je dosadno) u očima.
The Social Network još nisam vidio, ali teško da će mi nadmašit The Ghost Writer, dosad najbolji film 2010. što sam vidio.