Citiraj:
Originally posted by Bubba
Da se razumijemo, Tyanove ploce su po kvaliteti rame uz rame s SMom (iako te ugrije oko srca kada otvoris SM kutiju i vidis certifikat s potpisom na kojem pise ime covjeka koji je provjerio plocu i dodatke u kutiji)
|
Pas master moral bum uložiti prosvjednu notu ... nisam našal ime lika koji je moju pogledal

... ostatak je bio unutra, mislim sa SM naravno da se dobiju i cooler (AVC još uvijek "dijele")i sve ostale ginge i minge ... i BTW na mojoj postoji nedokumentirani jumper i to je ovaj od Watch Dog koji me nakrvio, ali čim sam bio dovoljno NE lijen napisat mail mam sam dobio odgvor ... i fali mi ime tog lika koji je nalijepio sticker da je prošla kontrolu da ga priupitam za 3.3V duž ploče jer mi je komp padao sa svakom grafom koja je novija od G2 i ima više od 64MB, ali su mi opet objasnili da ta nekada to i zna raditi

da nabavim neku koja ima molex i da će stvar hodat i fakat ... hoda ... dnevno 10 - 15 sati UpTima i bez žalbe ... support im je na mjestu, mail sim ja bi ... i za par sati, eventualno dan stiže odgovor ...