View Single Post
Staro 02.11.2010., 12:21   #638
Razer
.

Razer's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor papčić Pregled postova
Ne kuzim se previse u validacije, ali spremio sam 3 razlicite (razliciti takt) u 3 razlicita foldera, kad sam komp vratio natrag i isao postaviti rezultate online sve 3 validacije je prihvacalo kao jednu te istu..u cem je fora?
To je nekakav bug u CPU-Z validatoru, trebao bi sačekati par minuta. Ja to napravim svakih 15-20 minuta kada validiram više frekvencija, i ne bude problema.

Citiraj:
Autor papčić Pregled postova
Posto je dobro zahladilo, odlucio sam odnest komp na svjez zrak da malo protegne noge. Vanjska temperatura je bila oko -1 ili 1 °C, a temperaturu procesora sam uspio spustit na finih 8°C.
Rezultati su takvi kakvi jesu, neznam koliko memorija utjece na rezultat u super pi-u ali stvarno je losa, ide na 1480mhz @ 6-6-6-18-23 (procesor je tad na 4170MHz) , windowsi su stari preko pola godine i puni su smeca.
Ajmo rec da sam razocaran rezultatom s obzirom koliko sam se smrzavao vani, napikavao tipkovnicu kroz jaknu i ostalo. Neznam dali proc nemoze vise na ovoj temperaturi, dali bi skor bio bolji sa drugim windowsima i boljom memorijom..
Na Super Pi drastično utječe stanje Windowsa, te koji se Windowsi koriste. Za detalja oko toga pročitaj si recimo ovu temu. Nadalje, Super Pi profitira od memorije, naravno, ali i od, u ovom slučaju, brzine HTT linka - nije sve u samoj frekvenciji procesora, nego i u brzini HTT-a.

Citiraj:
Autor Čevap Pregled postova
A moglo se mene i malog papka stavit na listu razultata za AMD.
Bit ćete ubačeni kroz koji dan kada bude update svih listi.
Razer je offline   Reply With Quote