Citiraj:
Autor papčić
Ne kuzim se previse u validacije, ali spremio sam 3 razlicite (razliciti takt) u 3 razlicita foldera, kad sam komp vratio natrag i isao postaviti rezultate online sve 3 validacije je prihvacalo kao jednu te istu..u cem je fora?
|
To je nekakav bug u CPU-Z validatoru, trebao bi sačekati par minuta. Ja to napravim svakih 15-20 minuta kada validiram više frekvencija, i ne bude problema.
Citiraj:
Autor papčić
Posto je dobro zahladilo, odlucio sam odnest komp na svjez zrak da malo protegne noge. Vanjska temperatura je bila oko -1 ili 1 °C, a temperaturu procesora sam uspio spustit na finih 8°C.
Rezultati su takvi kakvi jesu, neznam koliko memorija utjece na rezultat u super pi-u ali stvarno je losa, ide na 1480mhz @ 6-6-6-18-23 (procesor je tad na 4170MHz) , windowsi su stari preko pola godine i puni su smeca.
Ajmo rec da sam razocaran rezultatom s obzirom koliko sam se smrzavao vani, napikavao tipkovnicu kroz jaknu i ostalo. Neznam dali proc nemoze vise na ovoj temperaturi, dali bi skor bio bolji sa drugim windowsima i boljom memorijom..
|
Na Super Pi drastično utječe stanje Windowsa, te koji se Windowsi koriste. Za detalja oko toga pročitaj si recimo
ovu temu. Nadalje, Super Pi profitira od memorije, naravno, ali i od, u ovom slučaju, brzine HTT linka - nije sve u samoj frekvenciji procesora, nego i u brzini HTT-a.
Citiraj:
Autor Čevap
A moglo se mene i malog papka  stavit na listu razultata za AMD.
|
Bit ćete ubačeni kroz koji dan kada bude update svih listi.