View Single Post
Staro 01.11.2010., 23:40   #12
Ivan007
Registered User

Datum registracije: Sep 2010
Upravo sam sve poinstaliro i sad moram spavat, sutra u 5 i sitno budjenje za faks....

skinuo sma mamtest ali vidio sam da 20mij treba radit tak d acu to onda sutra vidjet pa vam javim...a koji ej to alat za testiranje diska, nisam dobio nikakav CD ak je to za hard disk....nemogu pronac ni jedan progarm za to....
inace hard je SATA 2 500gb seagate, 7200rpm, 16gb st3500418as....mozes mi molim te dat link za download?

a kaj se tice drugih rama, nemogu nikak probat...i kupio sam komplet od corsaira 2x2GB tak da ako reklamiram moram ih dat oba a to znaci tjedan dana minimalno bez kompa...tak da pokusavam to izbjec jer mi treba za faks...a od frendova samo jedan ima ddr3 i on ima iste ko ja i on isto ima samo 1 pločicu jer mu je s 2 bacalo blue screen...

ja sam isto izvadio bio jednu plocicu ali meni ej i dalje bacalo blue screen tak da ko zna u cem je problem...

eto za sad sve super radi sutra cu upiknut jos rame i istestirat to sve + vidjet dal jos uvjek mis e svi programi brisu nakon kaj ugasim komp i vidjet jer i dalje imam problema s blue screenom...

Decki stvarno vam najljepsa hvala na tako brzim i preciznim odgovorima
Ivan007 je offline   Reply With Quote