View Single Post
Staro 01.11.2010., 22:13   #8
Ivan007
Registered User

Datum registracije: Sep 2010
Hvala na odgovorima ali imam nove probleme

dakle nakon par dana blue screenova danas vise nisam mogo dic windowse pa sam iso reinstalirat jer sam ionako sumljo da je problem u windowsima i eto novog problema, nisam mogo instalirat jer mi na 15% baca eroro svih vrsta, svaki put drugi...
Nakon čitanja ja izvadio 2 gb ram tak da SAD imam samo 2 i instaliro sam bez frke windowse pa me SAD zanima

dal smijem naknadno dodat još 2 gb rama?
Inače na maticnoj imam novi bios jer sa starim nije radio utor za misa pa sam ga moro updejtat na 1.70 ako se ne varam...

E SAD ću još probAt drugi sata kabel i nadam se da ću uspjet...

Komp sam kupio u protisu i zaista nisam zadovoljan, ona 2 prodavaca su ljena i uopće nisu Ljubazni...jedino onaj Dalmatinac je spreman pomoć, tak da opće bojim ic reklarirat matični a SAD sam i ja sve vise i vise uvjeren da ne u njoj problem...

Dajte mi recite ako slučajno upet neće radit dal mog. Ja to u dućanu zamjenit za neku drugu matičnu jer ova serija je očigledno totalni promašaj, ma zapravo to moram u dućan zvat...

Nekaj najgore mi je kad mi komp neradi a SAD mi bas treba za faks jer su mi svi materijali na njemu a nemrem ga ni upalit...uopće žali boze kaj sam kupovo novi komp kad ga vise nemam nego kaj ga imam

ponovo zahvaljujem na vremenu koje ćete izdvojiti na odgovaranje i sorry na gramatici i koncepciji rečenica koje zasigurno nisu razumljive ali sam na mobu pa mi je malo teze pisat ono kaj želim
Ivan007 je offline   Reply With Quote