View Single Post
Staro 31.10.2010., 13:00   #6828
marauder16
upgrading...
Moj komp

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Putanje su katastrofalne... Kad sam na gornjem dijelu staze osjetio kako baca, nisam se usudio oštrije u zavoje i jebiga, ode brzine, još kad vidiš Andru da se razbaco po podu nije ti svejedno

Nije da sam inače brz, al znam imat svojih dana. Nešto mi ne ide u zadnje vrijeme...
haha, da kad andro pada, onda stvarno nije dobro D
Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
Od cetvrtka do subote inace ima novih razrovanih dijelova 57ice sto ja nisam spomenuo...znaci tamo gdje se Renesis opruzio pa na dalje je bilo OK, ali sad su tocno po stazi izvlacili balvane i napravili kanal - ali dobar je taman sirine 30-40cm, fino zagladjen i deri po njemu, ali neznam kako ce biti kad padne obilnija kisa i spere zemlju.

Kod ona dva povezana dropa uz cestu, sumari su nabacali hrpu balvana, i fino dojurim na prvi drop - HOP preko njega, i dojurim na grane debljine ruke ukrizene na stazi - skoro sam se zabio u njih.

Kako su nabacali gomilu balvana tako su zagradili stazu da netko od biciklista ne dojuri na onaj drugi drop i ne skuca se u tu gomilu - IMHO trebali su staviti neku uocljivu traku a ne grane - ovako dojuris na 2m i onda tek skuzis...no dobro, to bi danas trebalo biti rascisceno jer su jucer utovarivali te trupce.
ma tjesim se da je i ono sto su razrovalo ispod puntijarke sad opet vozljivo, pa bude i ovo. al svjedeno mrzim to 'pomladjivanje sume', prije bih to nazvao industrija namjestaja :/
Citiraj:
Autor murina Pregled postova
Srale, samo da me rocket ne mlati po nogama i ja sam zadovoljan. Speed sam imao desetak dana, udoban je za sjedit ali nizbrdo, njet!

Destro, ideš onoliko brzo koliko ti odgovara u tom momentu. Nije ni staza baš bila vidljiva, pa zašto riskirat let u šumu (pa te još i stara ubije kad te se dočepa ). Meni recimo nije ni cilj što brže, nego što ugodnije se spustit, šta ne znači da se ne bacim na glavu nekad. Brzina ubija

E, a di je snimka uspona, ono kad smo krenuli iz Lugarnice?
brzina opcenito nije dobra, ali ako se moze voziti brze, a da si ipak siguran, onda ides brze. jer veca brzina jednako vise adrenalina kad izbjegnes pad u svakom slucaju treba postovati svoje granice, al opet ne treba ici ni presporo jer ces nekad bas iz tog razloga pasti