View Single Post
Staro 30.10.2010., 16:46   #818
herr_martin
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2009
cudan problem sa 4890

zamolio bi vas da mi pomognete u vezi moje graficke.. pa da opisem problem.
znaci jucer sam skinuo nove drivere 10.10 i instalirao ih, nakon toga odem igrati BFBC2 i skuzim da mi igra nekako ne ide kako je isla prije.. tj uocio sam pad performansi.. odem pogledati control center i sa gpu-z da vidim jel sve u redu i vidim da mi pise da mi je core clock na 500mhz a ne na 850mhz kako je inace uvijek... i tako isto pise i na gpu-z.. onda sam pogledao malo teme i vidim tu temu o novim driverima i da se jos neko zalio da je radi novih drivera uocio pad performansi.. uglavnom izbrisem ja drivere s Driver Sveeperom i instaliram starije koje sam imao a to su bili 10.5, restartam, instaliram hotfix za 10.5 za bfbc2, restartam, krenem igrati i onda je sve bilo u redu, super, vise ne "steka", gpu-z i control center pokazuju da mi je core clock na 850mhz i malo ja igram.. i onda malo minimajzam igru ( al i prije sam je par puta pa nista nije bilo) da pogledam nesto na netu i odem pogledati sad core clock i pise mi OPET 500mhz i pogodite sto.. odem igrati natrag i opet steka i nezeli mi dici na 850mhz.. pa dal itko od vas moze pomoci sto da napravim, mozda je neka banalna greska s moje strane il nesto, ali stvarno me zivcira, prije ovog svega je sve uvijek radilo ko podmazano kad sam u windowsima je radio na 240mhz, kad otvorim neku igru odmah prebaci na 850mhz, a sad je neposlusna vise ne vraca na 240mhz nego ostane uvijek na 500mhz.. hvala unaprijed
evo neki ss da pomogne:

herr_martin je offline   Reply With Quote