Tema: Morrowind
View Single Post
Staro 11.01.2005., 02:18   #45
Robert_L
Premium

Robert_L's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Eh, da. Modul1, razmisli u kaj se upuštaš. Jel stvarno nemaš prijatelja, curu, posao, hobi neki? Ak zagrizeš u Morrowind nema povratka. U vrijeme kad sam igrao prvi dio, izbacio sam tv iz sobe.
Inače da, svaki lik je dobar onoliko koliko ti napreduješ u skillovima i glavnim zadacima u igri. Fokusiraj se na ono kaj više voliš biti; mag, ratnik, lopina i slično i piči tu struku do jaja. Vidim po skilu da te puno toga čeka al dobro, mlad si...

Ak imaš problema s trzanjem kod isčitavanja dijela mape isključi swap file u windozama da ti hard ne rošta previše (naravno ako imaš dosta rama inače - tilt). Googlaj po netu pa nadji sve što ti može olakšat igranje. Ja sam koristio interaktivnu mapu (ne znam više kak se zove točno- morrowind interactive map ili MIP?) na kojoj možeš klikat i zumirat svako mjesto u detalje. Kad dobiš neki quest da odeš negdje na toj mapi napraviš search s tim imenom i odma ti pokaže di je. Vidjet ćeš kasnije koliko je to dragocjena stvar kad tražiš nekaj po tolkom prostoru...

Zadnje izmijenjeno od: Robert_L. 11.01.2005. u 02:29.
Robert_L je offline   Reply With Quote