naručio sam si Panasonic
TX-L32U2. nekako je za nijansu bolji izbor od L32X20E radi Full HD rezolucije pa ajde, 300 kn razlike nije tako puno.
gledao sam danas u jednom dućanu taj L32U2 i L32S20, i na oba su puštali one Panasonicove promotivne materijale (neki par što pleše tango, onda neki hokej i tako) u HD-u. Ne mogu reći da mi je S20 imao toliko bolju sliku od U2 da bi opravdalo razliku u cijeni od 600 kn. možda griješim, ili taj video materijal nije pokazivao prednosti skupljeg modela. vidim da S20 ima kao 100 Hz

moš mislit koliko će to značit mojim staricma koji će gledati SD TV program na tome.
no dobro, na HD video materijalu svi oni izgledaju dobro. prošetao sam se zatim u drugi dio dućana gdje su imali telke spojene na antenu i puštali TV program. nije bilo ovog modela već sam usporedbu radio na L32C20 (što je kao najniža klasa tih televizora) i L37U2, koji je veći brat ovoga L32.
TV slika izgleda OK, ništa posebno i to na oba modela. ono što mi se svidjelo je prednost IPS matrice, zbilja je širi kut gledanja. jer imamo i jednog Samsunga (LE32B450) i na njemu se itekako primjeti razlika kad se pomakneš u stranu. općenito su mi ti Panasonicovi modeli izgledali bolje sa TV slikom nego ovi ostali proizvođači (LG, Grunding i Philips) koje su imali izložene
sutra ću nadam se pokupiti telku pa napišem i koje dojmove kad ga spojim doma sebi